[WKRÓTCE] Darmowy eBook: “Sztuka Tradycyjna i Narzędzia Artystyczne ICT w Niezawodowej Edukacji Osób Dorosłych”

W ramach naszego projektu “Edukacja bez granic” został przygotowany nowy, darmowy eBook o tytule “Sztuka Tradycyjna i Narzędzia Artystyczne ICT w Niezawodowej Edukacji Osób Dorosłych”.

Publikacja to efekt pracy i zaangażowania naszych uczestników, którzy wzięli udział w szkoleniu “Traditional Arts and ICT Art Tools for Teaching your Subjects and Promoting Life Skills” oraz efekt job shadowingu. Podczas szkolenia zdobywali oni wiedzę na temat łączenia tradycyjnych form sztuki, takich jak malarstwo, muzyka z nowoczesnymi narzędziami cyfrowymi, aby tworzyć innowacyjne narzędzia edukacyjne.

W naszym eBooku znajdziesz:

• Inspirujące przykłady praktyczne: dowiesz się, jak wykorzystać tradycyjną sztukę i narzędzia cyfrowe do tworzenia angażujących lekcji i projektów edukacyjnych.
  • Porady od ekspertów: specjaliści podzielą się swoją wiedzą na temat skutecznych strategii nauczania i promowania umiejętności życiowych.
  • Narzędzia i aplikacje: dostaniesz wskazówki dotyczące konkretnych narzędzi cyfrowych, które mogą ułatwić Twoją pracę.

Jesteśmy przekonani, że nasz eBook będzie cennym źródłem inspiracji dla wszystkich nauczycieli, trenerów i edukatorów pracujących z osobami dorosłymi. Darmowy dostęp do tego zasobu umożliwia nam dzielenie się wiedzą i pomaga w rozwijaniu innowacyjnych metod nauczania.

Już niedługo zaprosimy Was do pobierania naszego eBooka i dzielenia się nim z innymi, abyśmy razem mogli przyczynić się do rozwoju edukacji osób dorosłych i promowania kreatywności poprzez sztukę i technologię.